God Jul och Gott Nytt 2018

När vi ser tillbaka på 2017 så har det varit ett väldigt spännande år fullspäckat med digitalisering, ny teknik och nya samarbeten. Vi har stärkt vår position i Mellanöstern och har även skickat iToplights till så vitt skilda platser som Aruba, Island och Australien, bara för att nämna några. Vi har även integrerat våra produkter och etablerat nya samarbeten med andra smarta taxilösningar som till exempel Cabmans taxametrar, TaxiID och TaxiButler. Vi har fokuserat mycket på digitalisering, både internt och genom att skapa nya, innovativa produkter:

Nya, integrerade affärssystem
Under året har vi börjat använda två nya, webbaserade, integrerade affärs- och lagerhanteringssystem. Vi håller också på med sluttester av vår webbshop som också är helt integrerad med de andra systemen. Tillsammans gör de här nya systemen att vi kan jobba snabbare, effektivare och samtidigt ge bättre service till våra kunder. 

Pointguards molnplattform och appar
Vi har kommit långt med utvecklingen av vår molnplattform som kommer möjliggöra funktioner som realtidsföljning av fordon, avancerad statistik, tester, underhåll och konfigurering på distans av våra produkter, initialt med fokus på våra iToplights. Till våra iToplight-produkter har vi även utvecklat nya appar för iOS och Android med förbättrad design och användbarhet, ny funktionalitet och integration med molnsystemet.

Nytt kamerasystem för fordonsflottor
Vi håller också på med sluttester av vårt nya kamerasystem, iFleetcam. Det nya systemet kommer erbjuda högre bildkvalitet och kraftigt förenklad hantering av kameror och bilder tack vare inbyggt 3G-modem. Det har även stöd för funktioner som realtidsöversikt av fordonsflottan, funktionstest på distans, förarbeteendeanalys, mm.

Mobil sensorplattform för bland annat luftkvalitet
Tillsammans med vår partner, Upwis, har vi utvecklat en ny, mobil sensorplattform: iFleetsense, som kan integreras med, eller användas tillsammans med våra iToplight-skyltar. Med den här nya plattformen kan fordonsflottor förvandlas till dynamiska insamlingssystem av luftkvalitetsdata och låter dem därmed bli en del av lösningen på luftkvalitetsproblemen i framtidens smarta städer.

Tack för 2017, vi ser fram emot 2018
Vi är väldigt tacksamma för alla spännande projekt och givande samarbeten vi har haft med våra kunder, partners och leverantörer under 2017. Vi hoppas att 2018 ska bli minst lika roligt och givande och att vi tillsammans ska ta fram en rad nya produkter och lösningar som erbjuder mervärde för taxibranschen.

Nu vill vi önska er alla:

God Jul och Gott Nytt År !

Det här årets julgåva från Pointguard går till Kiva (www.kiva.org), en organisation som stöder entreprenörer i utvecklingsländer med lån som hjälper dem att lyfta sig själva och människor i deras omgivning från fattigdom.  

 Pointguard önskar God Jul och Gott Nytt År

 
// - latest-news