Nu rullas Taxi Butler ut i Skandinavien

Vi har tidigare berättat om Taxi Butler - det superenkla och smarta sättet att boka kvalitetssäkrad taxi på. Pointguard är den officiella distributören för Taxi Butler i Skandinavien och har nu påbörjat utrullningen av den smidiga enklickslösningen på den Skandinaviska marknaden.

Ett antal taxibolag har redan börjat använda Taxi Butlers för att få fler körningar: Taxi Västerås, Taxibil Östergötland, Luleå Taxi, Alta Taxi (Nor), Hammerfest Taxi (Nor), Taxi Kajon Taxi (Fin), och fler är på gång. När nu fyra populära systemleverantörer (Taxisystem, Halda, Frogne och Verisoft) har gjort klart integrationen mot Taxi Butler är det enklare än någonsin att få fler körningar till ditt taxibolag.

Pointguard ansvarar också för utrullningen av Taxi Butler i Förenade arabemiraten och där har nu Sharjah Roads & Transport Authority (SRTA) börjat använda systemet. Flera andra nyckelkunder, bland annat TransAd i Abu Dhabi, håller också på att implementera systemet. 

Kontakta Pointguard på info@pointguard.se eller 018-512020 för att få reda på hur du kan få dina Butlers!Pointguard is the official retailer of Taxi Butler in Scandinavia

 
// - latest-news