Pointguard får stororder från Taxi Göteborg

I samband med Taxi Göteborgs 90-årsjubileum 2012 passar bolaget på att uppgradera sin takprofil. Pointguard har fått det hedersamma uppdraget att leverera takskyltar till hela Taxi Göteborgs taxiflotta. Taxi Göteborg blir i och med detta först i Sverige och bland de första i Europa med en digital taxilykta.

Till skillnad från traditionella taklyktor för taxi med statiska budskap erbjuder en digital taxilykta möjligheter att anpassa budskapet till sammanhanget och omgivningen. Det här kan till exempel användas för att visa taxins status (Ledig, Upptagen, Bokad etc) eller för att kommunicera ut andra viktiga budskap till omgivningen.

Förutom den digitala taxilyktan får Taxi Göteborg även en integrerad reklamramp med ny design. Hela skyltens formgivning baseras på Taxi Göteborgs välkända profil och i kombination med den unika frontlyktan kommer den nya skylten se till att Taxi Göteborgs bilar skiljer sig från mängden under 90-årsjubiléet och under lång tid framöver.

"Vi är stolta över att få samarbeta med Taxi Göteborg i det här nya och tekniskt banbrytande projektet" säger Pointguards VD Jesper Flygt.

Pointguard levererar unik takskylt till Taxi Göteborg

 
// - latest-news