Pointguard gör ny taxilykta åt Taxi Kurir

På uppdrag av Cabonline group har varumärkesexperten Hans Brindfors och Pointguard tagit fram en ny taxilykta åt Taxi Kurir. Taxi Kurir är Skandinaviens ledande taxiorganisation och finns representerade på över 230 orter i Sverige, Norge (Norgestaxi) och Danmark (Dantaxi). 

Lyktan har en snygg och tydlig ledig-funktion med gröna LED:s som syns från alla vinklar. I och med detta knyter den an till lyktorna från Cabonlines andra bolag Topcab och Taxi Skåne och de delar även alla den sobert svarta färgen. Den nya kurirlyktan har dock ett helt eget formspråk med kontrasterande upplysta zoner i Taxi Kurirs dekorfärger vitt och blått. Den är lite upplyft från taket och med Pointguards speciella magnetfäste ser den nästan ut att flyga över taket. Visst är den snygg?!

Taxilyktan är det kanske mest synliga och effektiva sättet att kommunicera ett varumärke i trafiken. Vill ni också att ert varumärke ska synliggöras av en unik, snygg taxiskylt? Kontakta Pointguard på info@pointguard.se eller 018-512020 så hjälper vi er att bli enastående!

pointguard taxikurir toplight

 

 

 
// - latest-news