Pointguard levererar nya takskyltar till Topcab och Taxi Skåne

Tillsammans med den välkände varumärkesexperten Hans Brindfors och Cabonline Group har Pointguard utvecklat nya taxilyktor till Taxi Skåne och TOPCAB, de två bolag som är först ut inom Cabonline Groups nya koncept "T". Cabonline Group beskriver T som "ett koncept som kommer att finnas i flera storstäder i Norden, med stark igenkänningsfaktor i form av gemensamma krav och utseende på fordonsflottan, specialutbildade förare samt möjlighet till bokning och betalning i samma app, oavsett ort. T riktar sig både till privatkunder och företag, där resenärerna värdesätter hög kvalitet och tillförlitlighet.".

De nya taxilyktorna har en unik design som inte liknar något annat på svenska taxitak och den nytänkande designen krävde även en helt ny konstruktion. En perfekt utmaning för Pointguards utvecklingsteam som lyckades ta de nya lyktorna från ritbordet till färdiga produkter på rekordkort tid. 

"T är ett spännande koncept och det är kul att vi har fått vara med att ta fram en ny, unik takprodukt tillsammans med en välrenommerad och duktig designer som Hans" säger Pointguards VD Jesper Flygt i en kommentar.

skane rooflight

 
// - latest-news