Träffa Pointguard på Eurpeiska taximässan i Köln 2-3:e november

Missade du Pointguard på Persontrafikmässan i Älvsjö? Nu har du en ny chans att få träffa Pointguard och att få se våra smarta taxilyktor och molnbaserade kamerasystem in action.

Under 2:a till 3:e november ställer Pointguard ut på den Europeiska taximässan i Köln tillsammans med vår Finska återförsäljare Titec Oy. I vår monter D5a visar vi alla medlemmar i vår familj med smarta taxilyktor - iToplights: både våra nuvarande modeller och förhandsvisning av de modeller som kommer under 2019. Koppla din smarta taxilykta till din taxameter eller trafikledning och visa din status, bokningsnummer, prisinformation mm automatiskt - på flera språk!

Vi kommer också visa det nya, molnbaserade skyddskamerasystemet för taxi - iFleetcam. Med stöd för upp till fyra kameror (både invändiga och utvändiga), automatisk backup till molnet, stöd för köranalys, fjärrkonfiguration och mycket mer, är det ett av de mest kompetenta taxikamerasystemen på marknaden.

Så ta chansen att få träffa Pointguard på den Europeiska taximässan i Köln 2-3:e november och se hur vi kan skapa mervärden för ditt taxibolag!

Visit Pointguard at the European Taxi Fair in Cologne 2018 

 
// - latest-news