Träffa Pointguard på Persontrafikmässan 2018

Mellan den 22-24 oktober kan du träffa Pointguard på Persontrafikmässan i Älvsjö i monter C05:41. Vi visar upp ett urval av taxilyktor och givetvis våra digitala iToplight-taxilyktor. För första gången i Sverige kan du se den nya generationens iToplight med högre upplösning och fullfärg, vilket ger möjlighet att visa grafik som logotyper och reklambudskap. Dessutom visar vi vårt nya, molnbaserade skyddskamerasystem för taxi och buss: iFleetcam.

För våra finska besökare har vi vår finska återförsäljare Titec Oy på plats. Med oss i montern har vi dessutom representanter för den innovativa taxibokningsenheten Taxi Butler, vilken ger hotell, restauranger, företag, konferensanläggningar mfl., ett enkelt och snabbt sätt att boka kvalitetssäkrad taxi.

Vi ser fram emot att träffa er och att få visa det senaste inom taxiskyltar och andra lösningar som skapar mervärde för er fordonsflotta. Välkomna!

Visit Pointguard at the Persontrafik 2018 exhibition

 

Är du intresserad av någon av Pointguards produkter, men kan inte komma på mässan? Hör av dig till oss på sales@pointguard.se eller 018-512020 så hjälper vi dig med smartare taxilösningar och bättre exponering av ditt varumärke.

 
// - latest-news