Träffa Pointguard på UITP MENA Transport 2018 i Dubai

Med start idag 23/4 visar vi på Pointguard, tillsammans med Cabman International, upp det bästa av intelligenta taxilösningar på UITP Mena Transport Congress and Exhibition 2018 i Dubai (23-25 April). I vår monter 5G30 kan du uppleva Pointguards innovativa iToplight taxilyktor som ger smartness åt taxibolag runt om i världen. Vi erbjuder också en unik förhandstitt på nästa generations iToplight med dubbelsidiga displayer, fullfärg, högre upplösning och givetvis fler smarta funktioner. 

Förutom det bästa av taxiskyltar så visar vi upp iFleetsense - vårt mobila sensorsystem för mätning av bland annat luftföroreningar i smarta städer, samt iFleetcam - det nya, molnbaserade säkerhetskamerasystemet för fordon.

Vi ser fram emot att träffa er och att få visa det senaste inom takskyltar och andra lösningar för din fordonsflotta och att få berätta om hur Pointguard kan hjälpa er arbeta mer digitalt och smart.

Visit Pointguard at UITP Mena Transport Congress and Exhibition 2018

 Har du inte möjlighet att besöka oss i Dubai ? Hör av dig till oss på 018-512020 eller skicka ett mail till sales@pointguard.se för att höra hur vi kan göra ditt taxibolag smartare

 
// - latest-news